Suurlaattojen myynti ja asennus pääkaupunkiseudulla ja koko Suomessa

Kivipiste myy ja asentaa suurlaatat asiakkaille Espoossa, pääkaupunkiseudulla ja muualla Suomessa. Palvelemme halutessasi avaimet käteen -periaatteella, eli saat meiltä kaiken suunnittelusta asennustöihin ja viimeistelyyn saakka.

 

Teemme asennustyöt käsityönä ja mittojen mukaan. Näin lopputulos on uniikki ja toiveidesi mukainen. 

Ota yhteyttä

Uniikkeja ratkaisuja suurlaatoilla

Suurlaatat ovat erinomainen vaihtoehto, kun haluat tehdä vaikutuksen. Ne tuovat ylellisyyttä sisustukseen esimerkiksi kylpyhuoneessa, keittiössä, olohuoneessa, makuuhuoneessa ja kodin muissa tiloissa. Kotien lisäksi suurlaatoitusta voidaan käyttää tehokeinona yleisissä tiloissa, kuten hotellien auloissa, ravintoloissa, baareissa ja kokoushuoneissa.
 
Suurlaatat voidaan asentaa sekä lattiaan että seinään toiveidesi mukaan. Teemme laatoitukset käsityönä, mikä antaa mahdollisuuden räätälöityyn ratkaisuun tilan tarpeiden ja mittojen mukaan. Ammattitaitomme avulla varmistamme sen, että kuviot jatkuvat saumattomasti laatasta toiseen.

Laattaseinät ja -lattia kylpyhuoneessa

Toteutamme kaikenkokoisten ja -muotoisten altaiden laatoitukset toivomillasi laatoilla.

Harmaa keittiö

Laatoitamme keittiöiden saarekkeet, tasot, välitilat ja aamiaisnurkat.

Kylpyhuone harmaalla laatoituksella

Saat meiltä laadukkaat laatoitukset kylpyhuoneisiin, jopa ilman saumoja.

Valkoinen amme kylpyhuoneessa

Teemme ruokapöydät, sohvapöydät ja muut huonekalut mittatilaustyönä laatoista.

Kokonaisvaltaista avaimet käteen -palvelua

Tarjoamme palvelua avaimet käteen -periaatteella, eli tulemme mielellämme mukaan jo suunnitteluvaiheessa ja hoidamme kaiken viimeistelyyn saakka. Huolellisen suunnittelun avulla voimme ehkäistä mahdolliset ongelmat jo ennalta. Tunnemme laattojen eri käyttötarkoitukset, materiaalit, ja viimeistelytavat, ja otamme huomioon ympäristön, johon laatoitus tulee.

 

Tinkimätön tarkkuutemme yksityiskohdissa varmistaa korkealaatuisen lopputuloksen. Pidämme myös huolta aikatauluista ja budjetista sekä kommunikoimme avoimesti asiakkaidemme kanssa koko urakan ajan.

 

Pyydä meidät tutustumaan laatoitettavaan kohteeseen, niin voimme yhdessä arvioida parhaan tavan toteuttaa työ. 

Kysy lisätietoja