Keitä me olemme – remonttien ja laatoitusten ammattilaiset palvelevat Espoossa, pääkaupunkiseudulla ja muualla Suomessa

Kivipiste on Espoosta käsin toimiva yritys, jonka palvelu lähtee rakkaudesta perinteiseen käsityöhön. Palvelemme remonteissa pääkaupunkiseudun alueella, mutta suurlaatoituksia ja tilaustöitä teemme myös asiakkaille muualla Suomessa. 

 

Lue lisää yrityksestämme ja ota yhteyttä!

Yhteystiedot

Rakkaudesta perinteiseen käsityöhön

Teemme työtämme aidosta rakkaudesta perinteiseen käsityöhön. Tartumme jokaiseen projektiin alusta asti ajatuksella − kuin tekisimme itsellemme. Samalla kunnioitamme asiakkaidemme kotien ja toiveiden asettamia rajoja. Valitsemme materiaalit ja työtavat kohteen ja toivotun lopputuloksen mukaan.

 

Olemme perheyritys ja toimimme Espoosta käsin pääkaupunkiseudulla. Teemme laatoituksia ja tilaustöitä kauempanakin. Suurlaatoitukset, 3D-seinäpinnat ja -lattiapinnat sekä mosaiikit onnistuvat kaikkialla Suomessa.

Lue lisää sisäremonteista!

Tutustu henkilökuntaamme

Kivipiste, Rudi Geront

Rudi Geront

Työmestari

Pikkupojasta lähtien olen tiennyt, mitä haluan tehdä: rakentaa ja remontoida käsin kauniita pintoja ja kokonaisuuksia. Vuosien varrella mentorini ovat opettaneet minulle, miten valita sopivat materiaalit ja tekniikat erilaisiin tilanteisiin ja olosuhteisiin. 

 

Saan iloa siitä, kun pystyn jalostamaan asiakkaiden toiveet toimiviksi ja kauniiksi ratkaisuiksi. Erityisen hienoa on se, kun asiakas kokee odotuksensa jopa ylitetyiksi.

Kivipiste, Päivi Geront

Päivi Geront

Talous ja hallinto

Tarkkana ja järjestelmällisenä henkilönä nautin siitä, että projektien hallinnollinen puoli ja yhteydenpito asiakkaiden kanssa toimivat vaivattomasti. Kansainvälinen pankkikokemukseni ja koulutukseni (MBA/KTM) takaavat tämän. 

 

Minulle tärkeintä on se, että asiakkaamme tietävät koko projektin ajan missä mennään sekä aikataulujen että budjettien osalta. Pidämme huolen siitä, että kaikki pienetkin muutokset tulevat hyvissä ajoin asiakkaiden tietoon.