Pienet ja suuret sisäremontit taidolla Espoossa ja pääkaupunkiseudulla

Kivipiste toteuttaa sisäremontit taidolla Espoossa ja muualla pääkaupunkiseudulla. Saat meiltä esimerkiksi kylpyhuoneremontit, kokonaisvaltaiset huoneistoremontit, 3D-seinätyöt ja kattotyöt sekä mosaiikkityöt toiveidesi mukaan.

 

Olemme mielellämme mukana remontin suunnittelusta alkaen.

Ota yhteyttä

Laatua remontteihin

Teemme erilaisia remontteja ja saneerauksia asiakkaidemme tarpeiden mukaan. Palvelumme kattaa muun muassa keittiöiden, keittiön välitilojen, kylpyhuoneiden ja saunaosastojen laatoitukset sekä sisätilaremontit. Voimme remontoida yhden huoneen, kuten keittiön tai kylpyhuoneen, tai halutessasi vaikka koko huoneiston. Saneeraamme myös liiketiloja ja julkisia tiloja. 

 

Panostamme ennen kaikkea laatuun ja tarkkuuteen. Pidämme yhdessä sovitusta budjetista ja aikataulusta kiinni. Pidämme aktiivisesti yhteyttä koko remontin ajan ja olemme avoimia myös ongelmatilanteissa. Meillä on jo monia tyytyväisiä asiakkaita, ja suurin osa uusista asiakkaista löytää meidät suosittelujen perusteella. Ota yhteyttä ja kysy lisää!

Uusi kylpyhuone

Teemme kylpyhuoneiden ja saunatilojen laatoitukset sekä kokonaisvaltaiset kylpyhuoneremontit.

Tyhjä toimistotila

Huolehdimme yksittäisten huoneiden ja kokonaisten huoneistojen remontoinnista suunnittelusta viimeistelyyn saakka.

Keittiö remontissa

Saat meiltä ainutlaatuiset 3D-seinäpinnat ja -kattopinnat sekä mosaiikit tilaustöinä. Valitsemme materiaalit kohteen mukaan.

Kokonaisvaltaista remonttipalvelua

Tulemme mielellämme mukaan jo suunnitteluvaiheessa, jolloin pystymme säästämään aikaasi ja tunnistamaan mahdolliset haasteet jo etukäteen. Huolellisen suunnittelun ansiosta koko remontti etenee ilman sujuvasti.

 

Huolehdimme koko remontista viimeistelyyn saakka. Hankimme siis remontissa tarvittavat materiaalit ja toteutamme kaikki työvaiheet huolellisesti. Ota yhteyttä, niin keskustellaan remonttitoiveistasi!

Yhteystiedot