Yksilölliset, käsitöinä tehdyt suurlaatoitukset ja sisäremontit

Kivipiste tekee suurlaatoituksia ja erikoistöitä kautta Suomen. Teemme myös sisäremontteja Espoossa ja muualla pääkaupunkiseudun alueella. Työskentelymme lähtee rakkaudesta käsillä tekemiseen. Lopputuloksena syntyy uniikkeja tiloja ja kokonaisia koteja.

 

Tutustu tarkemmin palveluihimme ota yhteyttä! Kerromme mielellämme lisää yrityksestämme ja toiminnastamme.

Palvelemme myös englanniksi. Our services are also available in English!

Ota yhteyttä

Tyylikkäät ja kestävät suurlaatat ja laatat kaikkiin tiloihin

Kivipiste on erikoistunut tarjoamaan laajan valikoiman suurlaattoja ja laattoja, jotka sopivat niin sisä- kuin ulkotiloihin. Meiltä löydät tyylikkäät seinä- ja lattialaatat, kestävät keittiön tasot sekä näyttävät ulko- ja terassilaatat.

Valikoimamme on suunniteltu vastaamaan vaativimpienkin asiakkaiden tarpeisiin, olipa kyseessä moderni kaupunkikoti tai klassinen maaseudun miljöö. Autamme sinua mielellämme luomaan tiloja, jotka kestävät sekä aikaa että katseita!

Tutustu laattavalikoimaamme

Kivipiste − uniikkeja lopputuloksia käsityönä

Kivipiste on suurlaatoituksiin ja sisätilojen remontointiin erikoistunut perheyritys Espoosta. Suunnittelemme jokaisen kohteen sen erityispiirteet ja asiakkaan toiveet huomioiden ja toteutamme kaiken käsityönä. Käytämme tarkkaan mietittyjä materiaaleja ja työskentelytapoja, joiden valinnassa huomioimme olosuhteet ja toivotun lopputuloksen. Saat avullamme uniikkeja ja korkealaatuisia ratkaisuja.
 
Remontoimme pääasiassa pääkaupunkiseudulla, mutta teemme suurlaatoituksia ja erikoistöitä, kuten 3D-lattiapintoja ja -seinäpintoja sekä mosaiikkeja, kaikkialla Suomessa.

Lue lisää meistä

Suurlaatoituksia monenlaisiin tiloihin ja tarpeisiin

Teemme suurlaatoituksia monenlaisiin tiloihin, kuten kylpyhuoneisiin, keittiöihin, kodin muihin tiloihin sekä julkisiin tiloihin. Suurlaattojen avulla saamme aikaiseksi näyttäviä ja ylellisiä pintoja.
 
Huolehdimme laatoituksesta käsityönä, siksi ratkaisut löytyvät luontevasti erikokoisiin tiloihin ja tarpeisiin. Hyödynnämme erikokoisia, -paksuisia ja -värisiä suurlaattoja. Työmme alkaa huolellisesta, tilan ja toiveesi huomioivasta suunnittelusta. Oikein valitut materiaalit ja työmenetelmät varmistavat korkealaatuisen lopputuloksen.

Lue lisää suurlaatoituksista

Sisäremontit suunnittelusta viimeistelyyn

Remontoimme sisätiloja asiakkaidemme tarpeita ja toiveita kuunnellen. Saat meiltä sekä yksittäisten tilojen, kuten keittiöiden tai kylpyhuoneiden, remontit, tai koko huoneiston remontin avaimet käteen -periaatteella. Tulemme mielellämme mukaan jo suunnitteluvaiheessa, ja huolehdimme koko remontista loppuun asti.

 

Hyvin suunnitellun ja taidolla tehdyn remontin lopputulos on laadukas. Pidämme myös tarkasti kiinni sovitusta aikataulusta ja budjetista. Huolehdimme lisäksi siitä, että pysyt selvillä remontin etenemisestä koko sen ajan.

Lue lisää sisäremonteista!

Tutustu työhömme Instagramissa

Löydät kuvia kohteistamme näiltä verkkosivuilta. Julkaisemme lisää Instagramissa. Käy tutustumassa ja seuraa meitä!